P&R

parkeergarage P&R station Elst

Continental Car Parks, dochterbedrijf van Aan de Stegge Twello, heetf een P&R parkeervoorziening gerealiseerd voor het station in Elst. De parkeergarage is ontworpen door architectenbureau MH1 uit Maastricht in samenwerking met Continental Car Parks en bestaat uit 4 parkeerlagen met een totale capaciteit van circa 590 auto's. De constructie bestaat uit een ranke en slanke staalconstructie voorzien van een unieke gevel passend binnen het beeldkwaliteitsplan en de ambities van de gemeente Overbetuwe.

De parkeergarage is gerealiseerd als onderdeel van het actieplan 'Groei op het spoor' dat is opgesteld om invulling te geven aan de ambitie om groei op het spoor te realiseren door het reizen met de trein voor steeds meer mensen aantrekkelijk(er) te maken. Het actieplan bestaat uit concrete maatregelen die eraan bijdragen dat mensen snel, comfortabel en betrouwbaar van deur tot deur te reizen. Aan de Stegge Twello bouwt deze parkeergarage op 219 stuks schroefpalen (lang 10 m1) van Jacbo.

De P&R Parkeervoorziening station Elst is gerealiseerd in opdracht van NS Stations BV en is eind 2014 in gebruik genomen waarna Q-Park het dagelijks beheer is gaan verzorgen.

project op website Aan de Stegge

Adres

Postadres: 
Postbus 289, 4900 AG OOSTERHOUT

Bezoekadres: 
Rederijweg 23, 4906 CX OOSTERHOUT

Contact

telefoon:  +31 162 42 22 56
fax:            +31 162 43 21 62

e-mail:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons