Alles draait om Jacbo

Welkom op de site van Jacbo Nederland BV. Jacbo is de specialist in het vervaardigen van schroefpalen (ook wel avegaarpalen of betonmortel- schroefpalen genoemd), buisschroefpalen en gedeeltelijk grondverdringende Omegapalen. Op deze site vindt u informatie over onze producten, adviezen om tot een voorspoedige uitvoering te komen en tevens hoe u contact met ons kunt opnemen.

Jacbo Nederland bv

Jacbo is in 1933 als familiebedrijf opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot de meest gespecialiseerde producent van niet-geheide funderingspalen. Het bedrijf is daarmee binnen Europa een begrip op funderingsgebied. De onderneming werkt in Nederland, Duitsland en België onder de naam Jacbo Nederland BV.

Jacbo en het milieu. Al jaren werkt Jacbo zo milieuvriendelijk mogelijk. Wat te denken van het trillingvrij en geluidsarme boorproces bij het installeren van de schroefpalen.?! Geluid en trillingen kunnen namelijk ook erg belastend zijn voor mens en milieu. Al onze boorstellingen produceerden al relatief weinig geluid, maar de nieuwste machines met de modernste motoren blijven ruim onder de norm van de 80 dB.

De laatste jaren heeft Jacbo veel investeringen gedaan in nieuw materieel. Uiteraard heeft dit ook een positieve invloed op het  milieutechnische vlak. Hierdoor is de uitstoot van CO2 en stikstof enorm afgenomen. Dit geldt voor de boorstellingen, maar ook voor de bijbehorende betonpompen.

Door de huidige stikstof-problematiek is ons de laatste weken regelmatig de vraag gesteld of het mogelijk is, dat wij onze palen installeren met behulp van een elektromotor? Voor zover wij weten is dat in onze branche (wereldwijd) nog niet gebruikelijk en zelfs nog nooit verwezenlijkt. Om op deze vraag een antwoord te kunnen geven hebben wij diverse leveranciers benadert met de vraag om dit te onderzoeken. Daarnaast hebben wij onderzocht wat ons huidige (nieuwe) materieel uitstoot (b.v. NOx en CO) en te bepalen of het zinvol is om überhaupt aan “electrisch boren” te gaan denken. De resultaten van dit onderzoek hebben wij samengevat.

Trillingsvrij - geluidsarm

Jacbo produceert haar palen volgens een aantal verschillende schroeftechnieken, waarvan de betonmortelschroeftechniek het meest bekend is. Het bedrijf biedt de volgende systemen en/ of paaltypen: Jac-O; Jac-B; Jac-S en Jac-P. De methoden van Jacbo Nederland zijn uitermate geschikt om trillingsvrij, geluidsarm en schadevrij te kunnen funderen, eisen die steeds vaker bij de uitvoering van bouwprojecten worden gesteld. Schadevrij werken leidt ook tot lagere aansprakelijkheidspremies van verzekeringsmaatschappijen; snel werken betekent een korte bouwtijd. Kortom, Jacbo biedt een ideale manier van funderen.

Vraag een offerte aan

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om via onze site een offerte aan te vragen.
Stuur ons een e-mail met uw wensen, dan ontvangt u snel een passende offerte van ons.

Neem contact op

Op werkdagen zijn we vanzelfsprekend telefonisch bereikbaar. Ook kunt u ons altijd bereiken via e-mail, klik hiervoor op onderstaande button.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Postadres: 
Postbus 289, 4900 AG OOSTERHOUT

Bezoekadres: 
Rederijweg 23, 4906 CX OOSTERHOUT

Contact

telefoon:  +31 162 42 22 56
fax:            +31 162 43 21 62

e-mail:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons