Alles wordt door Jacbo bepaald

De Mortelen

In opdracht van ProRail bouwt BAM Infra uit Gouda de natuurbrug “De Mortelen” over het spoor tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, in de omgeving van Best. Hierdoor worden de natuurgebieden aan de oost- en westzijde van het spoor met elkaar verbonden. Ecoduct De Mortelen is een infrastructureel kunstwerk dat ruim gedimensioneerd is en waarvan enerzijds ruimte is voor een onderdoorgang van treinen en anderzijds mogelijkheden zijn voor een overbrugging voor fauna.

Onder de aandacht

Een van onze leveranciers zette Jacbo eens extra in de spotlight met een artikel over een van onze wagens. Klik hier om het artikel te lezen.

Jacbo is in 1933 als familiebedrijf opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot de meest gespecialiseerde producent van niet-geheide funderingspalen. Het bedrijf is daarmee binnen Europa een begrip op funderingsgebied. De onderneming werkt in Nederland, Duitsland en België onder de naam Jacbo Nederland BV.

Jacbo produceert haar palen volgens een aantal verschillende schroeftechnieken, waarvan de betonmortelschroeftechniek het meest bekend is. Het bedrijf biedt de volgende systemen en/ of paaltypen: Jac-O; Jac-B; Jac-S en Jac-P. De methoden van Jacbo Nederland zijn uitermate geschikt om trillingsvrij, geluidsarm en schadevrij te kunnen funderen, eisen die steeds vaker bij de uitvoering van bouwprojecten worden gesteld. Schadevrij werken leidt ook tot lagere aansprakelijkheidspremies van verzekeringsmaatschappijen; snel werken betekent een korte bouwtijd. Kortom, Jacbo biedt een ideale manier van funderen.

Locatie

  • Rederijweg 23
    4906 CX OOSTERHOUT

Contact

  • (0162) 42 22 56
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantoortijden

Ma-Vr 9:00 - 17:00 uur
Za-Zo gesloten

Volg ons